Tietoturvaratkaisut

Tietoturvaratkaisut

Tietoturva ja tuottavuus tasapainoon työpaikalla

Arkaluontoisen informaation häviäminen tai vuotaminen päätelaitteista on mille tahansa organisaatiolle vakava huolenaihe. IT-ammattilaiset pyrkivät alinomaan suojaamaan yrityksen verkkoja, dataa ja palveluja samalla kun tiedonsaantia ja kommunikaatiota tulisi tuottavuuden nimissä helpottaa. Ja kaikki tämä on tehtävä alituiseen muuttuvien uhkien maisemassa.

Fujitsun kattavat tietoturvaratkaisut auttavat sinua turvaamaan työntekijöiden tien tietoon ja varmistamaan että organisaatiosi on suojattu.

FUJITSU Palm Secure

Fujitsun verisuonitunnistus on autentikointijärjestelmä, joka hyödyntää viimeisintä biometristä turvateknologiaa. Helppokäyttöinen laite tunnistaa ihmisen hygieenisesti koskettamatta piirtämällä käden laskimokuvion infrapunasäteiden avulla. Laskimoiden hapeton hemoglobiini imee säteitä, mikä vähentää niiden heijastumia ja saa laskimot piirtymään mustaksi kuvioksi. Tätä kuviota sitten verrataan aiemmin taltioituun kuvioon yksilön tunnistamiseksi.

Lisää aiheesta (eng.)

FUJITSU Workplace Protect

Ensimmäinen askel tietoturvan parantamisessa on päätelaitteisiin pääsyn kontrollointi. Fujitsun ratkaisut suojaavat työympäristön tietoja ja ohjelmistoja tunnistamalla laitteiden käyttäjät täsmällisesti ja estämällä tehokkaasti laitteiden luvattoman käytön.

Lisää aiheesta (eng.)

FUJITSU EraseDisk

EraseDisk on laiteohjelmistoon sisällytetty toiminto, joka hävittää kaiken datan kiintolevyltä luotettavasti ja pysyvästi. Se poistaa luottamuksellisen sisällön kiintolevyltä lopullisesti, esimerkiksi ennen kuin laite hävitetään, jälleenmyydään tai päivitetään.

Lisää aiheesta (eng.)

FUJITSU CELVIN NAS Server

Fujitsun CELVIN NAS -palvelimet täyttävät kaikki odotuksesi mitä joustavuuteen, skaalautuvuuteen ja käytön helppouteen tulee.  Intuitiivinen graafinen käyttöliittymä vähentää hallintatyötä ja reaaliaikainen etäreplikointi pienentää ratkaisevasti tiedonmenetysten riskiä. Keskitetty tallennus auttaa alentamaan toiminnan kustannuksia.

Lisää aiheesta (eng.)