Läpimurto työtyytyväisyydessä Läpimurto työtyytyväisyydessä
Läpimurto työtyytyväisyydessä
Intel® Core™ vPro™ processor family

Työpaikka osaajille

The Workplace for Talent

Auttaako työskentely-ympäristösi sinua houkuttamaan, kehittämään ja sitouttaamaan parhaimpia työntekijöitä?

Vai kääntävätkö seuraavan sukupolven johtajat yrityksellesi selkänsä vanhentuneiden käytäntöjen ja teknologioiden vuoksi?

Työntekijöiden uudet sukupolvet haastavat perinteiset työskentelytavat ja -rakenteet. Y-sukupolvi (vv. 1982-2005 syntyneet) on ensimmäinen ns. diginatiivi sukupolvi, joka ei tunne maailmaa ilman internetiä. Sille BYOD ja yhdistetty viestintä ovat henkilökohtaista elämää rikastuttavia itsestäänselvyyksiä, joiden odotetaan palvelevan tiimityötä ja innovointia myös työssä.

Y-sukupolven työntekijät odottavat työpaikkojensa olevan yhtä joustavia kuin he itse ovat. Jäykkien yritysrakenteiden koetaan vain haittaavan tiimityöskentelyä, joka juuri on heidän taitojensa hyödyntämisessä kaikkein tärkeintä. Jos haluat houkuttaa, kehittää ja sitouttaa parhaimpia työntekijöitä, sinun on aika toimia.

Kyse ei ole ainoastaan eri sukupolvien erilaisista tavoista elää ja tehdä työtä. Kyse on siitä, kuinka onnistumme jalostamaan työpaikan nykyaikaiseksi ja joustavaksi kasvualustaksi kaikkein arvokkaimmille vahvuuksille, nimittäin luovuudelle ja innovoinnille.

Näytä tarkemmin Kätke sisältö Fujitsun ratkaisut